Component copying isn't working? Clipboard empty?

Having some issues with our instant copy functionality? Check out these common solutions.
Couldn't find what you need?
Reach out to our friendly team and we'll get back to you as fast as we can!

support(at)flowbase.co
Monday - Friday AEST

If you're having some issues copying components, these are some of the common trouble shooting. The most common issue we see is customers trying to use Safari, please make sure you are not using safari when copying components.

1. Use a supported browser

Please ensure you are using a supported browser, such as Chrome, Firefox, Edge. In most cases we recommend Chrome as the best browser for copying components.

2. Check for extension issues

In rare cases your extensions could interact with our clipboard functionality. Please try loading in incognito mode to temporarily disable extensions.

3. Check your process is correct

Just in case, please ensure you are copying components as intended. You can check out this quick start article on how to copy components most effectively. View the article here - https://flowbase.webflow.io/article/getting-started-with-component-club

4. Try another device

If you're still having issues, please try using another device. In rare cases your device might be some clipboard manipulation which is having problems interacting with our functionality. It's annoying we know, but if you've tried the above without success please check on another device. If problems persist you can reach out to our team to find a resolution - support(at)flowbase.co